Bratara tennis

Bratarile tennis sunt printre cele mai frumoase modele de bijuterii cu diamante, foarte dorite si extrem de versatile. Elegante, stralucitoare dar si foarte pretioase, bratarile tennis pot fi accesorizate cu usurinta oricarei tinute, de la cele mai elegante, pana la cele mai uzuale. Sunt de asemenea, o bijuterie ce poate fi pastrata o vreme foarte indelungata, daca este intretinuta corect si au un design atemporal. 

Bratarile tennis sunt bijuterii subtiri, cu un aranjament simetric de diamante. Contine un cadru de metal, care poate fi din aur sau platina, peste care se monteaza o multime de pietre pretioase, de regula diamante, dar si alte pietre colorate. Numele lor provine de la jucatoarea de tenis, Chris Evert, care si-a pierdut bratara cu diamante in timpul unui meci. Aceasta a incetat sa mai joace pana cand a gasit-o din nou. 

Astazi, exista nenumarate variante ale acestor bratari, cand vine vorba de metale si monturi. Grosimea poate varia de asemenea, cu diamante mai mari sau mai mici.